Väärtusta oma aega valides kesklinna hotell

Puhka targalt!
Otse broneerides ootavad Sind lisaväärtused

Eripakkumised

Kingi elamus otse Pärnu südamest

Osta kinkekaart

Söö maitsvalt ja tervislikult

Vaata menüüd

Hooli endast!
Külasta meie saunu ja jõusaali

Loe lähemalt
Saabumine
Lahkumine
Mitu Külalist
Otsi tube ja hindu

Hotell Pärnu südames

Pärnu Hotell pakub kodust hubasust ja mugavust ning kõrgetasemelist teenindust kõigile oma külastajaile. Olenemata reisi põhjusest – olgu selleks ärireis, šoppamine, kultuurielamused või suvepealinna õhkkonna nautimine, on Pärnu Hotell linnakeskse asukoha tõttu ideaalne lähtepunkt.

Pärnu Hotell asub südalinnas ajaloolise peatänava ääres. Hotelli vahetus läheduses paiknevad vanalinn, rahvusvaheline bussijaamPärnu Keskuse kaubamajaPort Artur kaubamajadApollo kino, kohvikud ja ööklubid ning kõigest jalutuskäigu kaugusele jäävad ka Endla teaterPärnu Kontserdimaja ja Pärnu rand.

 

 

Toad ja sviidid

 

 

PREMIUM TUBA

Funktsionaalsed Premium toad asuvad hotelli 2.-7. korrusel vaatega Pärnu kesklinnale või rahulikule pargile. Tubade sisustus hõlmab kõike vajalikku hotellis ööbimiseks.

Loe rohkem

DELUXE TUBA

Elegantsed avara rõduga Deluxe toad asuvad hotelli 2. korrusel, kust avaneb vaade rahulikule pargile. Deluxe toad on laia voodiga ja pakuvad mugavat ööbimist Pärnus.

Loe rohkem

PERESVIIT

Avarad kahetoalised Peresviidid asuvad hotelli 2.-4. korrusel ning on vaatega Pärnu kesklinnale. Peresviitides on magamistoas lai voodi ja elutoas lahtikäiv diivanvoodi.

Loe rohkem

SVIIT

Luksuslikud kahetoalised Sviidid asuvad hotelli kõrgematel korrustel 5-7, pakkudes klientidele unustamatut vaadet Pärnu südalinnale. Sviidis on lai king-size voodi ning mõlemas toas LCD televiisor.

Loe rohkem

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Täpsem info

NÕUSTUN